fbpx

Het laatste nieuws

Rolf Sanchez live in theaters vanaf maart!

15/02/2019

BEKIJK DE VOLLEDIGE SPEELLIJST Rolf Sanchez is op dit moment het grootste en meest succesvolle export product van Nederland op het gebied van Latin. Na drie nummer 1 hits en vele uitverkochte shows in Midden-, en Latijns-Amerika staat de King of Dutch Latin vanaf januari op Nederlandse bodem. “Ik breng de latin sound-, en cultuur naar het theater en het dak gaat eraf. Samen met mijn liveband Latin Society en sexy danseressen belooft het een swingende show te worden.” Zelfs het salsa-icoon Marc Anthony is onder de indruk van Rolf. “Rolf doet me denken aan een jongere versie van mezelf.”

I LOVE URBAN MOET BINNEN DE ‘URBANSCENE’ DE NIEUWE SENSATION WHITE WORDEN VAN NEDERLAND.

17/01/2019

17-01-2019, Rotterdam – Het succes van de vorige show is nauwelijks achter de rug, of Jandino Asporaat is alweer volop bezig met de volgende editie van I LOVE URBAN. Het grootste indoor festival van het land is inmiddels een begrip geworden in de Nederlandse uitgaanscene. Broederliefde, Judeska, Lil Kleine, Frenna en Bizzey waren onder andere te gast tijdens de afgelopen twee uitverkochte edities in Rotterdam Ahoy en nu keert I LOVE URBAN terug op 16 november 2019! Door de groei en populariteit van het festival kwam er tijdens de afgelopen editie een extra zaal bij, de Caribbean Carnaval Area. Dit jaar

Kaartverkoop Caribbean Combo in Rotterdam Ahoy gestart!

27/11/2018

De missie is gestart! Caribbean Combo maakt zaterdag 29 juni 2019 Rotterdam Ahoy onveilig met hun nieuwste avondvullende show waarin Jandino Asporaat, Roué Verveer, Murth Mossel en Howard Komproe al het onmogelijke mogelijk maken.

Shay Kreuger stopt bij FunX

21/11/2018

Na 10,5 jaar stopt Shay Kreuger met haar radioavontuur bij FunX en gaat zij zich meer focussen op TV maken.

Officiële trailer Bon Bini Holland 2

13/11/2018

Vanaf 13 december in de bioscoop.

Shay presenteert Caribbean Carnaval area I Love Urban

29/10/2018

I Love Urban 2018 is back! Zaterdag 24 november in Ahoy Rotterdam. Met dit keer een extra area: Caribbean Carnaval.

Lisa Morrell speelt zuster in Judeska in de tbs-kliniek

26/10/2018

Lisa Morrell speelde o.a. in André van Duin’s Nieuwe Revue Show. Vanaf nu is zij te zien als zuster in de klucht ‘Judeska in de tbs-kliniek’.

Thomas Hengeveld speelt patient in Judeska in de tbs-kliniek

08/10/2018

Thomas Hengeveld speelde o.a. in de succesvolle musical De Marathon. Vanaf nu is hij te zien als patiënt in de klucht ‘Judeska in de tbs-kliniek’.

Eerste beelden Judeska in de tbs-kliniek

05/10/2018

Bekijk hier de eerste beelden van de knotsgekke klucht ‘Judeska in de tbs-kliniek’. Vanaf nu te zien in 90 theaters door heel Nederland.

Lil Kleine eerste naam I Love Urban

18/09/2018

Niemand minder dan Lil Kleine zal optreden tijdens het grootste urban indoor music festival van Nederland: I LOVE URBAN. Zaterdag 24 november in Ahoy Rotterdam.

Alpha Oumar Barry speelt patient in Judeska in de tbs-kliniek

17/09/2018

Alpha Oumar Barry ken je misschien wel uit FC Kip of Bon Bini Holland 1. Vanaf nu is Alpha te zien als patiënt in ‘Judeska in de tbs-kliniek’.

Davy Eduard King speelt arts in Judeska in de tbs-kliniek

11/09/2018

Davy Eduard King maakt zijn debuut in het theater. Hij speelt de rol van arts in de klucht ‘Judeska in de tbs-kliniek’.