Het laatste nieuws

Shay presenteert Caribbean Carnaval area I Love Urban

29/10/2018

I Love Urban 2018 is back! Zet het in je agenda en zorg ervoor dat je het niet vergeet! Zaterdag 24 november in Rotterdam Ahoy. Met dit keer een extra area: Caribbean Carnaval. Met o.a. La Rouge, Cache Royale en Ir-Sais. De presentatie van deze area is in handen van Shay. Koop snel je kaarten voor de meest voordelige prijs via www.iloveurban.com

I LOVE URBAN
I LOVE URBAN is het grootste Urban Indoor Music Festival van Nederland. Verwacht spectaculaire dansshows, entertainment, komedie en optredens van de populairste en bekendste deejays en artiesten van dit moment.

Line-up 
Jandino Asporaat ontvangt de volgende fenomenale artiesten tijdens I Love Urban 2018: Lil’ Kleine, Frenna, Broederliefde, Biggi, Dyna, Dave Roelvink, Freddy Moreira, Bizzey, Johnny 500, MC Marboo en special guests! Tevens zijn er op de Caribbean Carnaval Area La Rouge, Cache Royale, Ir-Sais, Don James, Superior en Jah te zien.

Datum: zaterdag 24 november 2018
Tijd: 22.00 – 07.00u
Entree: vanaf € 37,50 (excl. servicekosten)
Kaartverkoop: www.iloveurban.com
Locatie: Ahoy Rotterdam
Minimum leeftijd: 18

meer nieuwsOntdek de laatste nieuwtjes