Het laatste nieuws

Lil Kleine eerste naam I Love Urban

18/09/2018

Niemand minder dan Lil Kleine zal optreden tijdens het grootste urban indoor music festival van Nederland: I LOVE URBAN. Ook is onlangs bekend gemaakt dat er een tweede zaal is bijgekomen: Caribbean Carnaval. Na een uitverkochte editie waarbij 10.000 man feestend Ahoy Rotterdam op z’n kop zette is I LOVE URBAN zaterdag 24 november terug in Rotterdam. Kaartverkoop via www.iloveurban.com

I LOVE URBAN is het grootste Urban Indoor Music Festival van Nederland. Verwacht spectaculaire dansshows, entertainment, komedie en optredens van de populairste en bekendste deejays en artiesten van dit moment.

Lil Kleine verbreekt record na record

In januari stond de Amsterdammer 14 dagen in de grootste Amstel kroeg van Nederland: Vrienden van Amstel Live in Rotterdam Ahoy. In februari werd bekend dat hij het nieuwe jurylid wordt van The Voice Of Holland 2018/2019. Kenmerkend voor het werk van Lil Kleine is zijn Amsterdamse accent, samen met zijn controversiële teksten.

De albums waarop Lil Kleine te horen is, worden stuk voor stuk succesverhalen. Hij verbreekt record na record met zijn albums en shows. Zo brak hij onlangs samen met Frenna het Nederlands Spotify-record voor meeste streams in 24 uur met hun nieuwe single ‘Verleden Tijd’.

Na de succesvolle uitverkochte Topdown Tour heeft Lil Kleine zich gefocust op zijn tweede album ‘Alleen’. Het album dat 26 mei 2017 uit kwam, ontplofte en wordt nog steeds massaal gestreamed. In november 2017 sleepte Lil Kleine de European Music Award (EMA) voor Best Worldwide Act in de wacht.

Datum: zaterdag 24 november 2018
Tijd: 22.00 – 07.00u
Entree: vanaf € 30,00 (excl. servicekosten)
Kaartverkoop: www.iloveurban.com
Locatie: Ahoy Rotterdam
Minimum leeftijd: 18

meer nieuwsOntdek de laatste nieuwtjes