Het laatste nieuws

Archell Thompson presenteert ‘Overleven op Zuid’

05/09/2018

‘Overleven op Zuid’ is een nieuw concept van de Rotterdamse storyteller Archell Thompson. Zondag 2 december nodigt hij zijn droomgasten uit in Theater Zuidplein om jou te inspireren! Puur, zonder schaamte en met een vleugje humor.

Believe in yourself!
‘Overleven op Zuid’ motiveert en verbindt. “Toen ik nog klein was, was er geen plek waar ik rolmodellen kon horen spreken en dat is nog steeds hetzelfde. Ik wil deze rolmodellen naar het theater brengen, zodat zowel de jeugd als hun ouders geïnspireerd kunnen raken.” – Archell

Eerder deelde Archell zijn aangrijpende levensverhaal in zijn taboedoorbrekende solo De Naakte Antilliaan.

Klik hier voor meer informatie en kaartverkoop.

meer nieuwsOntdek de laatste nieuwtjes