Het laatste nieuws

Nienke Eijkens speelt patient in Judeska in de tbs-kliniek

04/09/2018

Nienke Eijkens was onlangs te zien in de populaire serie Nieuwe Tijden en speelde de rol van Claudia in de klucht ‘Van Je Familie Moet Je Het Hebben’. Vanaf 14 september is Nienke te zien als patiënt in ‘Judeska in de tbs-kliniek’. Bekijk hier de speellijst.

Nienke Eijkens
Nienke Eijkens is een 23-jarig natuurtalent. Ze wordt gezien als de nieuwe grote belofte. In 2015 heeft ze succesvol de MBO Artiestenopleiding afgerond in Tilburg. Daarna heeft ze in een aantal kleine voorstellingen gespeeld.

In 2016 was zij de grote verassing tijdens de succesvolle klucht Van Je Familie Moet Je Het Hebben. Dit is niet onopgemerkt gebleven bij o.a. RTL, want ze speelde een van de hoofdrollen in de populaire RTL-serie Nieuwe Tijden. Momenteel is Nienke ook aan het werk aan een eigen solo programma waarbij ze haar waanzinnige stem ten gehore brengt en verhalen vertelt zoals alleen Nienke dat kan.

meer nieuwsOntdek de laatste nieuwtjes