Het laatste nieuws

Edson da Graça geeft preview ‘Wakker’ tijdens Uitmarkt Amsterdam

22/08/2018

Tijdens de Uitmarkt in Amsterdam geeft stand-up comedian Edson da Graça zaterdag 25 augustus om 20.00u een preview van zijn eerste avondvullende onemanshow ‘Wakker’. Hiermee tourt hij vanaf september 2018 langs de theaters.

‘Wakker’
Was Edson écht klaar om vader te worden? Had hij niet beter zijn school af kunnen maken? Had hij wel de juiste vrienden?

In zijn debuut voorstelling ‘Wakker’ vraagt Edson da Graça zich hardop af of hij de juiste keuzes heeft gemaakt in zijn leven. Zijn veelbewogen leven zorgt voor een veelzijdige kijk op de wereld en dat deelt hij graag met je.

Edson schudt je hoe dan ook wakker met zijn hilarische, soms pijnlijk grappige levensverhalen. Hij is eerlijk, puur en confronteert zichzelf met zijn keuzes. De grote vraag is: Is Edson eindelijk wakker en kiest hij voor zichzelf?

Meer info en kaartverkoop via www.edsondagraca.nl

meer nieuwsOntdek de laatste nieuwtjes