fbpx

Het laatste nieuws

Murth Mossel komt terug met Pauwer!

04/09/2018

Na de zomer is Murth Mossel terug in het theater met zijn solo voorstelling Pauwer! Helemaal opgeladen voor een nieuw seizoen! Nóg scherper en nóg grappiger! Never ever de slappe hap! Altijd met power! Zo trots als een pauw! En hij staat nog steeds met beide benen stevig op de grond. Of in zijn geval; op het podium.

In deze voorstelling zet comedian Murth Mossel de wereld weer op z’n kop! Hij is genadeloos, scherp, ontwapenend, daagt je uit en gaat de diepte in wanneer het niet wordt verwacht.

Na Status Aparte, 1e pers. enkelv., Gunstige Ligging Ten Opzichte Van De Wereld, Louter Liefde en Voors en Tegens staat Murth Mossel vanaf december weer in het theater met zijn avondvullende voorstelling Pauwer!

Bekijk hier de speellijst en koop je tickets.

meer nieuwsOntdek de laatste nieuwtjes