Het laatste nieuws

Shay Kreuger host FunX Music Awards

08/05/2018

Op dinsdag 8 mei host Shay Kreuger de FunX Music Awards voor de beste Nederlandse urban muziek en artiesten. Het evenement vindt plaats in Paradiso Amsterdam. Naast dat er awards worden uitgereikt zullen er live optredens van onder anderen Ronnie Flex en Jonna Fraser zijn.

Over Shay

Energiek, talentvol, deskundig, leergierig en een tikkie brutaal: Dat is Shay! Als producent van een documentaire, als verslaggever, als presentator of als inspirerende spreker. Shay krijgt je aan de praat.
Ze startte haar radiocarrière in 2007 bij FunX. Op NPO Radio 2 bespreekt zij in het programma ‘De wat een week show met Shay’ de hoogte-, en dieptepunten van de afgelopen week

De FunX Music Awards zijn vanaf 21.00u live te zien via de site en de app van FunX.

 

meer nieuwsOntdek de laatste nieuwtjes