Anuar


Anuar

Contact: Kenneth Asporaat
Email: kenneth@hethuisvanasporaat.nlBiografie

Na het winnen van het prestigieuze Cameretten Festival is Anuar niet meer weg te denken uit de theaters. Pers en publiek over een avondje Anuar: “Spannende, ongepolijste en rauwe stand-up”. “Hij is een gretige grappenmaker”. “Hij laat de zaal ongegeneerd hard lachen”.

Na vijf succesvolle avondvullende theatershows besloot Anuar zich ook te storten op het schrijven. Hij debuteerde in 2015 met zijn eerste roman ‘Op zoek naar mijn voorhuid.’ Hij is tevens de eerste Nederlandse comedian die de voorpagina heeft gehaald van de New York Times. Naast zijn stand-up comedy heet hij ook gespeeld in meerdere films, waaronder Sint & Diego en De Masters. Hiervoor won hij een Gouden Film. Als schrijver leverde hij een bijdrage aan tv-programma’s als Comedy Factory en Raymann is Laat.

Op dit moment werkt Anuar aan zijn nieuwe theaterprogramma. Het wordt een show waarbij de lach weer op nummer één staat. Anuar is een echt lefgozer en als je hem eenmaal hebt gezien kan je niet anders dan van hem houden. We hebben allemaal een beetje Anuar nodig in ons leven.