Het laatste nieuws

RevolutiON – Moves of Tomorrow | Season 1 Ep. 5

23/02/2018

Het Huis van Asporaat produceert de nieuwe online serie RevolutiON – Moves of Tomorrow. Iedere week komt er een nieuwe dansvideo online op ons YouTube kanaal. In het eerste seizoen halen we de beste dansers naar Rotterdam. Gianinni Semedo Moreira is de choreograaf en mede-bedenker van dit eerste seizoen.

Gianinni Semedo Moreira
Rotterdammer Gianinni is op dit moment een van de succesvolste Nederlandse dansers in Amerika. Sinds 2009 woont hij in Los Angeles en heeft hij gewerkt met supersterren als Lady Gaga, Rihanna, Shakira, Paula Abdul, Nicki Minaj en is hij drie jaar lang op wereldtournee geweest met Cirque du Soleil.

Naast choreograaf en danser is Gianinni ook regisseur. Hij werkte aan succesvolle projecten voor onder andere BMW, Nike en Footlocker.

In 2008 was hij een van de deelnemers aan So You Think You Can Dance en vanaf eind april is hij jurylid in het nieuwe RTL-programma Time To Dance.

Een van de hoogtepunten van 2017 was zijn deelname aan de Super Bowl met Lady Gaga. Dit live-event is bekeken door ruim 118 miljoen mensen en is de best bekeken act in de geschiedenis van de Super Bowl.

Geproduceerd door: Het Huis van Asporaat
Choreografie: Gianinni Semedo Moreira
Camera & Edit: EightiesVision
Dansers: Adil El-Hammouti, Morena Louisa, Shaneequa Thomas, Gianinni Semedo Moreira

meer nieuwsOntdek de laatste nieuwtjes